A legfontosabb tárgyak a konyha szerelmeseinek

Ha a „főzés szerelmese” vagy, és szeretsz kipróbálni új recepteket és termékeket, akkor most Neked ajánljuk ezt a termékválasztékot, 5 termékünket kiválasztottuk a kedvencek közül, fedezze fel őket!

1. Mini Zöldség Spirálozó

mini-vegetable-spiralicer-vegetable-slicer

A Mini Zöldség Spirálozó nagyon praktikus és könnyen használható, így könnyen készíthet kreatív köreteket.

 

2. Összehajtható Flexibilis Vágódeszka

wagon-trend-flexible-chopping-board

Az Összehajtható Flexibilis Vágódeszka ideális bármilyen étel kényelmes vágására. Rugalmas hornyainak köszönhetően a fogantyú megnyomásával részlegesen behajtható, és megdönthető (rámpaszerű), hogy megkönnyítse az apróra vágott ételek serpenyőbe, edénybe stb. kényelmes behelyezését.

3.  Házi sajtkészítő forma

easy-cheese-maker-homemade-cheese-making-mould

Egyszerű módszer friss és egészséges sajt otthoni előállítására. Csak annyit kell tennie, hogy elkészíti a keveréket a választott tejjel, beteszi a mikrohullámú sütőbe, hagyja szobahőmérsékleten pihenni, préselje meg és tárolja a hűtőszekrényben. Végül ízletes és természetes sajtot élvezhet.

4. Sütő Matrac

Nagyon praktikus sütőben és mikrohullámú sütőben történő főzéshez és sütéshez, elkerülve a leégett tálcákat. Ezenkívül a piramis kialakítása elősegíti a hő áramlását és lehetővé teszi a zsír és az olaj elválasztását az ételtől.

5. Praktikus Szemeteszsák tartó

Forradalmian új és praktikus találmány a szemeteszsák tárolására, amely lehetővé teszi, hogy azokat könnyen és kényelmesen a fiókokra vagy a szekrényajtókra helyezzen.

 

Kérlek nézz körül a többi kategóriában is.

Shop now